Metsähistorian Seura 20 vuotta – kirjoitus- ja kuvakilpailu

Julistamme seuran jäsenille ja kaikille metsähistorian harrastajille juhlavuoteemme liittyvän kirjoitus- ja kuvakilpailun. Tarkoitus on nostaa esiin mielenkiintoisia tapahtumia ja muistoja seuran kahdelta ensimmäiseltä vuosikymmeneltä.

Kilpailuun voi osallistua omaperäisillä kirjoituksilla (max. 5 liuskaa), valokuvilla, piirroksilla, maalauksilla ja muilla kuvaesityksillä. Kilpailu jaetaan kahteen osaan: a) kirjoitukset ja b) kuvat. Kirjoituskisaan osallistuvat työt voivat olla kuvitettuja.

Kilpailuun tarjottavat työt tulee toimittaa perjantaihin 31.1.2015 mennessä joko postitse osoitteeseen: Tapani Tasanen, PL 412, 60101 Seinäjoki (kuoreen teksti Kirjoitus- ja kuvakilpailu) tai sähköpostitse osoitteeseen tapani. tasanen@seamk.fi. Viestin aihekenttään teksti Kirjoitus- ja kuvakilpailu ja viestiin vastaanottokuittaus.

Seuran hallituksen asettama raati valitsee palkintojen saajat. Palkitut työt ja mahdollisesti muitakin kilpailutöitä julkaistaan seuran jäsentiedote Susikossa. Kilpailun tulokset sekä kilpailuun osallistuneita kuvia esitetään vuosikokouksessa keväällä 2015. Muista mahdollisista julkaisufoorumeista sovitaan erikseen tekijöiden kanssa.